Byggesagkyndig Hvidovre

Byggesagkyndig i Hvidovre – Din lokale rådgiver

Når du står over for et byggeprojekt i Hvidovre, er det afgørende at have en pålidelig og erfaren byggesagkyndig ved din side. Hos Total Byggerådgivning er vi specialister i at tilbyde professionel rådgivning og tilsyn på byggepladser, så du kan være sikker på, at dit projekt bliver gennemført korrekt og til tiden. Med mange års erfaring og dybdegående viden om de specifikke krav og regler i Hvidovre-området, er vi din lokale partner gennem hele byggeprocessen.

Din sikkerhed i byggeprocessen

Byggeprojekter kan være omfattende og komplekse, og som bygherre er der mange aspekter at holde styr på. Vi kan fungere som din sparringspartner og sikre, at alle tekniske, juridiske og praktiske forhold bliver håndteret korrekt. Vi står klar til at hjælpe dig med at undgå fejl, som ellers kan koste både tid og penge at rette op på senere i processen.

Med os som din byggesagkyndige i Hvidovre er du sikret:

  • En professionel rådgiver, der har dit bedste i tankerne.
  • Løbende kontrol og kvalitetssikring af byggeriet.
  • Gennemgang af alle byggetilladelser og dokumenter.
  • Sikre at håndværkere og entreprenører overholder tidsplanen og leverer høj kvalitet.
  • Hjælp til at håndtere eventuelle udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Hvad vi kan tilbyde som byggesagkyndige i Hvidovre

Som byggesagkyndige har vi en bred vifte af opgaver og ansvar, der hjælper dig med at navigere i en ofte kompleks og krævende byggeproces. Vores rolle er at sikre, at alle aspekter af byggeriet overholder gældende regler og standarder, og at du som bygherre får den bedst mulige rådgivning.

Nogle af de opgaver, vi typisk hjælper med, inkluderer:

Gennemgang af byggeplaner: Vi sikrer, at byggeplaner og projektbeskrivelser er udførligt gennemgået, og at de stemmer overens med de gældende krav i lokalplaner og byggelovgivningen, samt hjælper med at få de nødvendige byggetilladelser i hus for dit projekt. Derudover vurderer vi, om konstruktionen og materialerne er optimale for både holdbarhed og energieffektivitet. Dette inkluderer også at sikre, at alle detaljer er korrekte, før byggeprocessen påbegyndes, så du undgår dyre fejl undervejs. Dette sparer dig for unødvendige forsinkelser og potentielle problemer senere i forløbet.

Byggetilsyn og kontrol: Under byggeprocessen er vi til stede for at udføre byggetilsyn og kontrol af byggeriets kvalitet. Vi udfører regelmæssige inspektioner og sikrer, at alle standarder bliver fulgt af både håndværkere og leverandører. Vores tilsyn omfatter også kvalitetssikring af de anvendte materialer, samt at arbejdet udføres præcist og professionelt. Ved at foretage løbende kontrol minimerer vi risikoen for fejl og mangler.

Afleveringsforretning: Når projektet er færdigt, gennemfører vi en grundig afleveringsforretning. Vi sikrer, at alt arbejde er udført i overensstemmelse med kontrakten og aftalerne. Hvis vi opdager fejl eller mangler, sørger vi for, at disse bliver rettet hurtigt og uden ekstra omkostninger for dig. Vi kontrollerer, at alt er som aftalt, og vi hjælper dig med at påpege eventuelle fejl eller mangler, så de kan blive rettet inden for tidsfristen.

1 års gennemgang: Efter det første år af et nybyggeri eller en større renovering er det vigtigt at gennemgå bygningen for eventuelle fejl eller mangler. Vi tilbyder en 1 års gennemgang, hvor vi gennemgår hele bygningen for at sikre, at alt lever op til de aftalte standarder. På den måde kan eventuelle problemer blive løst tidligt, inden de udvikler sig til større udfordringer. Vores gennemgang giver dig tryghed ved at sikre, at din bygning fortsat fungerer optimalt.

Drift- og vedligeholdelse: For at sikre, at din bygning forbliver i topform gennem årene, tilbyder vi rådgivning om drift og vedligeholdelse. Vi udvikler langsigtede vedligeholdelsesplaner, der er tilpasset bygningens unikke karakter og behov. Dette giver dig et overblik over bygningens stand, hvad der skal udføres inden for 2 år, indenfor 5 år og indenfor 10 år, samt økonomiske estimat som giver et overblik over hvor meget og hvornår der er behov for tiltag. God vedligeholdes og overblik hjælper dig med at undgå kostbare reparationer i fremtiden og opretholde bygningens værdi.

Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).