Projektering og byggetilladelser

Professionel og grundig rådgivning til tilladelser og tegningsarbejde

Skal du have bygget en ny tilbygning eller udført renovering, der kræver byggetilladelse, så kan vi hjælpe med ansøgning til kommunen, tegninger til projektet og byggetilsyn i byggefasen. Uanset størrelse eller omfang står vi klar med professionel rådgivning, klar til at give dig den nødvendig hjælp til dit projekt. Vi hjælper med hele processen, fra byggetekniske rådgivning af konstruktionsmæssige løsninger og planlægning af projektet, til udarbejdet af tegninger og relevant dokumenter til kommunen, så du kan få din byggetilladelse i hus.

Vi kan hjælpe med lovliggørelser af bygninger, som ikke er oplyst i BBR. Vi kan rådgive om, om det blot er noget, der kan klares let gennem BBR, eller om det er nødvendigt med søgen af byggetilladelse/lovliggørelse gennem kommunen.

Skræddersyet projektstyring hos Total Byggerådgivning

Ønsker I at bygge ny bolig, og går med mange drømme og ideer oppe i hovedet, så kan vi hjælpe med at gøre visioner til virkelighed og sammen med jer skabe jeres helt eget unikke hjem. Vi lægger vægt på jeres unikke detaljer og får udført en gennemtænkt indretning, som gør jeres bolig til den perfekte ramme om jeres liv. Få et uforpligtende tilbud eller ring til os på: 25 500 444

Hvis I allerede har været ved en arkitekt og fået udarbejdet et projektforslag, så kan vi hjælpe fra projektforslag til myndighedsprojekt og fra myndighedsprojekt til hovedprojekt. Så I står tilbage med et fyldestgørende materiale, som kan sendes ud til en entreprenør, som kan give tilbud og opføre projektet ud fra udarbejdet materiale.

Kontakt os i dag for at få mere information og en uforpligtende samtale om dit projekteringsbehov, så kan vi skræddersy et konkret tilbud til dig. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme og sikre, at dit projekt bliver en succes.

Projektering og byggetilladelser - Priser fra

 • Lovliggørelser af bygninger gennem BBR 3.000 kr. inkl. moms
 • Lovliggørelser af bygninger gennem kommunen 5.000 kr. inkl. moms
 • Generel rådgivning – pris pr. time 1.000 kr. inkl. moms
 • Projektforslag 10.000 kr. inkl. moms

  (Tegninger/skitser og groft materialevalg)

 • Byggetilladelse 12.000 kr. inkl. moms

  (Myndighedsprojekt til kommunen)

 • Hovedprojekt 25.000 kr. inkl. moms

  (Udbudsmateriale til entreprenør)

 • Ibrugtagningstilladelse 8.000 kr. inkl. moms

  (Færdigmelding af byggeri)

Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).