Om os

Hvem er vi?

Vi er en dedikeret virksomhed der sætter en ære i tætte personlige relationer, reel og god service til vores kunder.  Vi består af passionerede fagfolk med flere års erfaring inden for byggebranchen, med mere end 1.600 tilsyn som byggesagkyndig.  Vi stræber efter at levere den bedste kvalitet i vores ydelser og tjenester for at sikre fuld tilfredshed og tryghed hos vores kunder.

Total Byggerådgivning blev stiftet af Anders og Richard, vi har begge altid haft stor passion for byggeri og det at skabe noget, derfor valgte vi at gøre vores passion til vores levevej.  

Vi kender alt til hvor svært, utrygt og uigennemsigtigt det er at have med byggeri at gøre – det ønsker vi at lave om på.  
Vi ønsker at imødekomme vores kunder ved at forstå deres behov og forventninger. Vi tror på, at ærlighed og gennemsigtighed er nøglen til succes og derfor arbejder vi altid med integritet i alt, hvad vi gør. Vores fleksible tilgang og evne til at tilpasse os den enkelte kundes behov gør os unikke i forhold til andre virksomheder. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige ydelse og det bedste udbytte af vores samarbejde. 
Vi ønsker at sikre, at vores kunder føler sig trygge og tilfredse ved at benytte os. 

Vi stræber konstant efter at forbedre vores ydelser for at imødekomme vores kunders behov. Vi værdsætter din feedback og er altid åbne for forslag til, hvordan vi kan forbedre vores virksomhed.

Vores vision er ikke at være de største, men at hver og en af vores kunder skal føle sig så trygge som muligt, når de skal tage en vigtig beslutning inden for alt med byggeri.

Vi takker dig for at besøge vores hjemmeside og ser frem til at betjene dig på bedste vis. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Anders Nissen

Bygningskonstruktør, Byggesagkyndig, Tømrer

Jeg er uddannet bygningskonstruktør og tømrer, og har en bred erfaring inden for byggebranchen og projekteringsarbejde, med mere end 17 år i byggebranchen.  
Som tømrer har jeg arbejdet med alt fra opførelse af nyt typehus, til mindre sager hos hr og fru Olsen, til større akkordsager.  
Jeg har flere års erfaring som projekterende for Danmarks største typehus firmaer, og som tegnestueleder i Arkitektfirma som byggede speciel designet boliger, og har stået for projektering og byggestyring af mindre byggerier fra en halv million til 18+ millioner pr. sag.   
Jeg har arbejdet som byggesagkyndig i en anerkendt byggesagkyndig virksomhed, hvor jeg har været ansvarlig for at udføre inspektioner og vurderinger af bygninger og rapportere om eventuelle fejl og mangler.  
Jeg har derfor en solid faglig baggrund samt erfaring med både projektering, byggestyring og rådgivning. 

Jeg er som person struktureret og organiseret i min fremgangsmåde til arbejdsopgaver, og er god til at have et overblik med mange bolde i luften.  

Richard Lyduch

Bygningskonstruktør, Byggesagkyndig, Murer

Med min baggrund som murer og bygningskonstruktør har jeg opnået en solid erfaring inden for byggebranchen, med mere end 20 års erfaring. Denne erfaring inkluderer også arbejde som tegnestue-projekterende i en typehusvirksomhed, hvor jeg har været ansvarlig for tegninger, planlægning og koordinering af byggeprojekter. Jeg har også arbejdet som byggesagkyndig i en etableret rådgivningsvirksomhed, hvor jeg blandt andet har vurderet byggeriers kvalitet og overholdelse af gældende lovgivning. Min ekspertise ligger i at granske bygningers kvalitet og funktionalitet samt at sikre overensstemmelse med relevante regler og krav.  
Jeg anser mig selv som godt organiseret og struktureret, med viljen til at opnå det bedste resultat igennem forberedelse, grundighed, overblik og viljen til at skære igennem når det er nødvendigt.

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).