Renovering og ombygning

Planlægning, styring og sikring af dit projekt

Skal du bygge tilbygning, ny 1. sal, måske nyt badeværelse eller køkken? Uanset hvilken renoverings- eller ombygningsopgave du står overfor, kan vi som din uvildig byggesagkyndig hjælpe dig med at sikre kvaliteten og byggetekniske krav overholdes. Vi hjælper dig med at vurdere stadeopgørelser løbende, således at du kun betaler for det udførte arbejde. Vores byggerådgivning er skræddersyet til dit projekt, og vi er altid opdateret om den nyeste viden og teknologier inden for byggeri og renovering.

Læs mere om Hvilken tagtype skal man vælge

Vi kan også assistere med at indhente og håndtere byggetilladelser samt sikre, at alle byggetekniske krav og regler overholdes. Vi tilbyder løbende tilsyn og rådgivning af de forskellige faser og processer med de forskellige faggrupper i projektet og på denne måde sikre, at alt forløber som planlagt så du får den korrekte kvalitet og resultat.

Kontakt os i dag for at få mere information og en uforpligtende samtale om dine renoverings- eller ombygningsbehov. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme og sikre, at dit projekt bliver en succes.

Renovering og ombygning - Priser fra

  • Byggetilsyn/ besigtigelse pr. stk. inkl. rapport 3.750 kr. inkl. moms
  • Generel rådgivning - pris pr. time 1.000 kr. inkl. moms
Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).