Fugt og skimmelsvamp

Forebyggelse og afhjælpning af fugtproblemer

Fugt og skimmel i boligen kan resultere i en række symptomer, herunder synlig skimmelvækst, ubehagelig lugt, kondens på overflader, misfarvede pletter på vægge og lofter, samt øget luftfugtighed. Disse symptomer kan medføre helbredsproblemer som allergiske reaktioner, irriterede luftveje og astma. Hos Total Byggerådgivning tilbyder vi at udføre en fugtteknisk undersøgelse for at identificere årsagen og omfanget af fugtproblemet.

Undersøgelsen kan omfatte brug af måleudstyr til fugtmålinger, som kan hjælpe med at lokalisere områder med forhøjet fugt og identificere fugttransport i bygningskonstruktionen. Vi kan tilbyde byggesagkyndige med erfaring og kompetencer inden for fugtproblemer og kan hjælpe med at afklare årsagen til fugtskaden og udarbejde en handlingsplan for at løse problemet.

Læs mere om Fugt i kælderen

Professionel hjælp til evaluering og dokumentation

Vores byggesagkyndige kan evaluere eventuelle følgeskader og inkludere dem i handlingsplanen. Hvis der skulle opstå forsikringsspørgsmål, kan vores byggesagkyndige hjælpe med at dokumentere skaden og udføre en skadesrapport, der kan bruges til at indsende en forsikringsanmodning og hjælpe med at håndtere forsikringsspørgsmål i forbindelse med reparationsomkostninger.

Det er vigtigt, at du tager fugt- og skimmelskader alvorligt, så hvis uheldet er ude, skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Vi vil være behjælpelig med en byggesagkyndig med erfaring og kompetencer inden for området for at afklare årsagen, udrede en handlingsplan og minimere skaderne på bygningen.

Læs mere om Skimmelsvamp

Vi tilbyder

  • Grundig fugtteknisk gennemgang
  • Fyldestgørende rapport
  • Økonomisk estimat på omkostninger
  • Rådgivning og handlingsplan i forbindelse med udbedring
  • Fugtmålinger og evt. prøvetagning
  • Besvarelse af spørgsmål

Fugt og skimmelsvamp - Priser fra

  • Fugtteknisk gennemgang 3.500 kr. inkl. moms
  • fugtteknisk gennemgang inkl. rapport 4.500 kr. inkl. moms
Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).