Køberrådgivning

Køberrådgivning giver dig tryghed i købsprocessen

Drømmer du om at købe bolig, så er det en rigtig god idé at få en uvildig byggesagkyndig med på sidelinjen.

Det er en stor beslutning at købe bolig, og der er mange faktorer at forholde sig til – både for førstegangkøber og for dig, der før har været på boligjagt. En god professionel rådgivning hjælper dig til at få et overblik over boligen, hvad du skal forholde dig til, og hvornår du skal forholde dig til det.

Du vil blive helt afklaret med boligens stand, samt den fremtidige vedligeholdes af boligen, det kan sikre dig mod ubehagelige og dyre økonomiske overraskelser. Så du får en tryghed, og med ro i maven kan vælge den helt rigtige beslutning for dig og din familie.

Professionelle og erfarne byggesagkyndige

Vi tilbyder en kompetent og uvildig byggesagkyndig, der kigger tilstandsrapporten igennem og udfører en byggeteknisk gennemgang af boligen fra kælder til kip. Vores byggesagkyndige er uddannet bygningskonstruktører med håndværksmæssig baggrund og har flere års erfaring inden for alt med byggeri, projektering, byggeledelse og byggerådgivning.

Under tilsynet vil det være muligt at få svar på alle de spørgsmål, du måtte have, og vi tager også en snak om dine fremtidsdrømme for boligen. Under køberrådgivningen vil der blive givet prisestimater på vedligeholdelse, nødvendige udbedringer og ønsker om eventuelle forbedringer/renovering.

Læs mere om boligkøb her.

Køberrådgivning - Priser fra

(Prisen fastsættes ud fra det samlede antal kvadratmeter, der skal besigtiges)

*(Tillægspris lør/søn 1.000 kr. inkl. moms) 

Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).