Afleveringsforretning

Sikring af din nye bolig med grundig dokumentation

Skal du overtaget ny lejlighed, bolig eller tilbygning, så kan det være en god ide med en uvildig byggesagkyndig på din side. En professionel byggesagkyndig kan hjælpe dig med at finde fejl og mangler og sikre dig, at din bolig lever op til dine forventninger og de glædende krav. Er der væsentlige fejl og mangler, er det vigtigt, at dette bliver fundet og dokumenteret, så der kan udføres en tidsplan for udbedringer af punktet.

Det kan være nødvendigt, at der bliver udført en prisberegning af fejl og mangler, så der kan udføres et nødvendigt tilbagehold. Det sikrer dig, at entreprenøren har større interesse i at udbedre fejl og mangler hurtigst muligt, så et tilbageholdelsen bliver frigivet.

Komplet byggeteknisk gennemgang med åben dialog

Hos Total Byggerådgivning udfører vi en komplet byggeteknisk gennemgang af boligen, både inde og ude. Loftrum, kælder, tag, facader og installationer vil blive gennemgået, og der vil blive udført letlæselig rapport med billede dokumentation af fejl og mangler. Vores punkter bliver sammenlignet med entreprenørens punkter, så det sikrer, at alle fejl og mangler er fundet og dokumenteret. Afleveringsprotokol gennemgås med entreprenør, og eventuelle tilbagehold tilføjes, før underskrift og nøgleoverdragelse.

Vi sørger for, at der er klar og åben dialog både med dig og de andre parter, der deltager i projektet, så du hele vejen igennem kan føle dig tryg. Hos Total Byggerådgivning er vi med i hele processen og sørger for, at alt forløber glat. Skulle du have spørgsmål til den måde, vi udfører afleveringsforretning på, er du velkommen til at kontakte os på eller et opkald på: 25 500 444

Afleveringsforretning - Priser fra

  • op til 100 m2 3.250 kr. inkl. moms
  • op til 200 m2 3.750 kr. inkl. moms
  • op til 300 m2 4.250 kr. inkl. moms
  • over 300 m2 4.750 kr. inkl. moms

(Prisen fastsættes ud fra det samlede antal kvadratmeter, der skal besigtiges)

(Tillægspris lør/søn 1.000 kr. inkl. moms)

Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).