Byggesagkyndig Hillerød

Hvem er vi som byggesagkyndige i Hillerød?

Total Byggerådgivning er din byggesagkyndig i Hillerød. Med mange års erfaring og et dybt kendskab til byggebranchen, står vi klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Uanset om det drejer sig om rådgivning under køb, salg, eller renovering af ejendomme, er vores mål at sikre, at du føler dig tryg og informeret gennem hele processen. 

Hvorfor vælge os som din byggesagkyndige i Hillerød?

Hos Total Byggerådgivning går vi op i at finde og løse de udfordringer og fejl, der kan opstå i forbindelse med byggeprojekter og ejendomshandel. Vores erfarne hold af byggesagkyndige, har kendskab til Hillerød og nærområdet, og har ekspertisen til at sikre, at byggeriet eller boligen lever op til de forventede standarder og kvalitet. Vi er særligt opmærksomme på at identificere og adressere eventuelle fejl i bygningen, og finde den bedste løsning for dig. Her er noget af det vi tilbyder:

  • Afleveringsforretning: Vi sikrer, at alle aspekter af byggeprojektet er grundigt gennemgået ved afslutningen, hvilket omfatter en detaljeret inspektion af de færdige arbejde for at bekræfte kvalitet og fuldendelse i overensstemmelse med kontraktspecifikationerne.
  • Byggetilsyn: En af de primære opgaver ved byggetilsyn er at undersøge de dele af bygningen, der ikke er synlige efter færdiggørelsen. Dette omfatter et grundigt tjek af strukturelle og tekniske elementer som membraner, installationer, gennemføringer og isolering for at sikre, at de er korrekt udført, før de bliver indbygger i bygningens øvrige konstruktioner.
  • 1 års gennemgang og 5 års gennemgang: Vi tilbyder gennemgang af nybyggerier efter 1 og 5 år for at sikre, at alle materialer og konstruktioner stadig opfylder tekniske og sikkerhedsmæssige standarder. Dette er afgørende for at identificere og adressere eventuelle nedbrydninger eller skader tidligt, hvilket sikrer bygningens langsigtede holdbarhed og funktion.

 

Du kan læse mere om vores ydelser nedenfor. Uanset omfanget af opgaven, arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at alle detaljer er præcist som ønsket. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).