Byggesagkyndig Holbæk

Hvem er vi som byggesagkyndige i Holbæk?

Hos Total Byggerådgivning tilbyder vi vores ekspertise som byggesagkyndige i Holbæk-området, til alle der har behov for uvildig byggeteknisk rådgivning. Vi er byggesagkyndige med mange års erfarne og med en solid baggrund i teknisk og håndværksmæssig uddannelse samt mange års praktisk erfaring, er vi godt rustet til at håndtere alle aspekter af byggeteknisk rådgivning, tilstandsrapporter og byggetilsyn.

Fordele ved at anvende en byggesagkyndig i Holbæk

 • Sikring af bygningens kvalitet og sikkerhed:
  Når du vælger os som din byggesagkyndige i Holbæk, udfører vi grundige inspektioner af bygninger for at identificere eventuelle mangler eller potentielle risici. Dette sikrer, at bygningen er sikker for beboerne og overholder alle lovgivningsmæssige krav.
 • Professionel vurdering ved boligkøb:
  Ved køb af bolig kan vi udarbejde en rapport med billede dokumentation, der giver en detaljeret vurdering af bygningens tilstand, vi kan også gennemgå boligen mundligt. Dette kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning og undgå uforudsete omkostninger.
 • Overholdelse af byggelove og -regler:
  Vores byggesagkyndige sikrer, at alle byggeprojekter overholder de gældende love og regler. Dette minimere risikoen for byggetekniske problemer og forsinkelser i projektet.
 • Løbende byggetilsyn af byggeprojekter:
  Vi foretager løbende tilsyn med byggeprojekter for at sikre, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med planerne. Byggetilsyn hjælper med at minimere risikoen for fejl og forsinkelser, hvilket kan sikrer en problemfri gennemførelse af dit byggeprojekt. 

Vores ydelser

Hos Total Byggerådgivning tilbyder vi diverse ydelser, der er designet til at sikre kvaliteten på byggerprojekter og, at du får den rådgivning du har behov for. Vi fokuserer på at levere grundig og professionel rådgivning samt nøje inspektioner af dine byggeprojekter. Vores byggesagkyndige sikrer, at alle aspekter af byggeriet bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler og standarder. Du læse mere om ydelserne nedenfor.

Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).