Boligtjek/ Førsynsrapport

Boligtjek

Har du en ældre bolig, som du skal sælge, eller ønsker du at få et tjek af standen på din bolig, så kan det være en god idé med en gennemgang af en professionel byggesagkyndig. En professionel byggesagkyndig kan hjælpe dig med at finde skjulte fejl og skader, som ellers ikke opdages. Fugtmålinger og tjek af korrekt udluftning giver dig et konkret billede af boligens stand på nuværende tidspunkt og et overblik over nødvendige vedligeholdelse af boligen.

Et boligtjek er en grundig gennemgang af boligen fra kælder til kip, hvor du bliver oplyst om skader og fejl i boligen, som der skal tages hånd om med det samme, og du vil få en vurdering af nødvendige vedligeholdelser af boligen over de næste 10-20 år. Du vil blive informeret om prisoverslag for udbedring af skader og fejl, samt prisestimater af den fremtidige drift og vedligeholdelse af boligen. Du kan indhente et uforpligtende tilbud eller ringe til os på: 25 500 444

Læs mere om Hvornår skal man udskifte sit tag

Læs mere om Hvad skal man være opmærksom på med asbesttage

Førsynsrapport

Skal du sælge din bolig, kan vi udføre en førsynsrapport. Det er et redskab, som kan hjælpe dig med at få overblik over boligens stand, samt give en chance for at udføre udbedringer af boligen, inden en tilstandsrapport skal laves. På den måde får du et overblik og en vurdering over, hvad der vil være godt at udbedre, inden tilstandsrapporten udarbejdes, og det kan forhøje den samlede ejendomsværdi.

Rapporten er udarbejdet med fotodokumentation og notering af skader, samt beskrivelser af nødvendige udbedringer, så det er muligt at indhente konkret et håndværkertilbud ud fra rapporten. En tilstandsrapport med færre og få kritiske punkter kan giver flere potentielle køber og en højre ejendomsværdi. 

Boligtjek/ Førsynsrapport - Priser fra

  • op til 100 m2 3.000 kr. inkl. moms
  • op til 200 m2 3.500 kr. inkl. moms
  • op til 300 m2 4.000 kr. inkl. moms
  • over 300 m2 4.500 kr. inkl. moms
  • Tilkøb af rapport 1.000 kr. inkl. moms

(Prisen fastsættes ud fra det samlede antal kvadratmeter, der skal besigtiges)

Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).