Kvalitetssikring

Kvalitetssikring for virksomheder

Kvalitetssikring for dig som entreprenør er en proces, der fokuserer på at sikre, at dit byggeprojekt udføres i overensstemmelse med gældende standarder, krav og anvisninger. Formålet med kvalitetssikring er at minimere fejl, sikre høj kvalitet og opfylde bygherres forventninger. Kvalitetssikring spiller en vigtig rolle for at sikre kvalitet, holdbarhed og overholdelse af byggelove. Det bidrager også til at opretholde et godt omdømme for din virksomhed og sikre tilfredse kunder. Gennem et samarbejde med os signalerer din virksomhed, at I har et stærkt fokus på egenkontrol, som vil resultere i markant færre anmærkninger, når du afleverer byggeprojektet.

Professionel kvalitetssikring sikrer en god, korrekt proces

Vi tilbyder at udføre kvalitetssikring for din virksomhed og dermed sikre, at byggeriet udføres i overensstemmelse med de gældende krav og standarder. Vores erfarne byggesagkyndige vil være til stede på byggepladsen og føre løbende tilsyn under udførelsen og ved aflevering af projektet. Vi gennemgår alle relevante dokumenter og tegninger for at sikre, at alt udføres korrekt og inden for de aftalte rammer. Vi kontrollerer kvaliteten af materialer og arbejdsmetoder og registrerer eventuelle fejl eller mangler i processen.

Vores mål er at minimere risikoen for forsinkelser, fejl og ekstraomkostninger. Efter hvert tilsyn udarbejdes en fyldestgørende rapport indeholdende lokation, billeder og beskrivelser som dokumentation. På den måde er du altid opdateret om projektets fremskridt. Vi hjælper med at alt går efter planen, og at dit byggeprojekt bliver en succes. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at række ud og tage fat på os. Du kan ringe til os på: 25 500 444

Kvalitetssikring - Priser fra

  • Tilsyn inkl. rapport/ pr. stk. 3.750 kr. inkl. moms
Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).