Byggesagkyndig Ballerup

Hvem er vi som byggesagkyndige i Ballerup?

Hos Total Byggerådgivning er vi dedikerede til at levere ekspertise, vurderinger og rådgivning inden for byggebranchen. Som byggesagkyndig tilbyder vi omfattende tjenester, der sikrer kvalitet og overholdelse af byggekrav. Det er alt fra byggetilsyn og afleveringsforretning til projektering og byggetilladelser.

Vi ser alle opgaver som vigtige uanset størrelsen og typen, og udfører detaljerede inspektioner, analyserer bygningsmæssige forhold og udarbejder omfattende rapporter for at sikre, at alt fra konstruktion til afsluttende detaljer er i overensstemmelse med kvaliteten og lovgivningen.

Professionel og erfaren byggesagkyndig i Ballerup

Total byggerådgivning er sammensat af erfarne byggesagkyndige med baggrund inden for tømrer- eller murerfaget samt en uddannelse som bygningskonstruktør. Dette giver os en dybdegående forståelse for både regler, terminologi og korrekte løsninger inden for vores fagområder. Vores primære mål er at spare dig både tid, bekymringer og penge, samtidig med at vi sikrer værdien af din bolig eller ejendom. Dette er en opgave, vi med stolthed løser hver eneste dag.

Som byggesagkyndig tilbyder vi et bredt spektrum af ydelser for at imødekomme vores kunders behov.

Se vores ydelser herunder.

Ring til os
Skriv til os

Vi dækker:

Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig inden for et døgn (på hverdage).